Portti ASAP markettiin

ASAP market osoite: aq5wpgni2pejhrp3k4dyfwwcthzwq4qfqbji4rziarrzcn4mpd6bkrqd.onion

Olet pian ASAP marketissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry ASAP markettiin tor-selaimella

Siirry ASAP markettiin

Suomalaiset portit

Douppimarket

Sipulitie

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dark Fox Market

White House Market

Monopoly Market

Dread

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The Hub Foorumi

Darknet Avengers Foorumi

Suljetut sivustot

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Utopia

Coronamarket

Varalauta

Spurdomarket

Rautatieasema

Piilopuoti

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on ASAP market?

ASAP on kansainvälinen darknet-marketti, joiden pääpaino on kaikenlaisissa huumeissa. Markkinoiden selaamiseksi ei tarvitse luoda tiliä, mutta sinun on rekisteröidyttävä ennen kuin ostat mitään.
ASAP-marketin tuotteet on jaoteltu eri luokkiin, joista suurin osa liittyy huumeisiin. Marketista löydät piristeitä, kannabista ja hasista, steroideja, barbituraatteja, ekstaasia, opioideja ja monia muita huumeita. Tarjonta muuttuu jatkuvasti, joten muista tarkistaa se usein. Marketissa tarjotaan myös muita tuotteita kuin huumeita, kuten väärennöksiä, petoksia ja digitaalisia tuotteita.
Ainutlaatuisena ominaisuutena ASAP Market esittelee ensimmäisenä DeadDropin ja Maps-ominaisuuden. DeadDropissa tuotteet viedään maastokätköön. Marketissa on escrow-talletusjärjestelmä, joten kaikkia tilauksia voidaan pitää turvallisina. Mutta ASAP Market korostaa, että ostajien ei pitäisi koskaan käyttää mitään viestintää markkinoiden ulkopuolella, koska he eivät voi suojata huijauksilta. Escrow-tilaukset viimeistellään automaattisesti 14 päivässä fyysisille tuotteille tai 3 päivässä digitaalisille tuotteille.
FE-tilausten (maksu etukäteen) ostajien tulee tutustua myyjän ehtoihin väärinkäsitysten välttämiseksi. Suurin osa FE-yhteensopivista toimittajista on hyvämaineisia myyjiä. FE:tä ei palauteta, koska maksu hyvitetään suoraan toimittajan lompakkoon, ratkaise kaikki ongelmat toimittajan kanssa.

Marketissa turvallinen ostaminen

Muista aina salata osoitteesi PGP-salauksella ja tilaa vain myyjiltä joilla on paljon positiivista palautetta. Muista laittaa tor-selaimesi asetuksista "safest" asetuksen päälle, niin selain ei käytä javascriptia.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas