Portti Sipulitielle

Sipulitie osoite: 4ny3wwp7imzachzt36efu5ihkysi7ucurjrxkfax66pwkooripckmgqd.onion

Olet pian
Sipulitiellä

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry Sipulitielle tor-selaimella

Siirry Sipulitielle

Suomalaiset portit

Douppimarket

Sipulitie

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dark Fox Market

White House Market

Monopoly Market

Dread

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The Hub Foorumi

Darknet Avengers Foorumi

Suljetut sivustot

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Utopia

Coronamarket

Varalauta

Spurdomarket

Rautatieasema

Piilopuoti

Turvallinen selaaminen

Muista aina pitää Tor-selain päivitettynä ja laittaa asetuksista JavaScript pois päältä. Suositeltavaa olisi myös käyttää VPN-palvelua lisäsuojana. Tor-selain on keskeinen työkalu turvallisen ja anonymiteettiä ylläpitävän verkkoselaamisen varmistamiseksi. Jotta hyödyntäisit sitä mahdollisimman tehokkaasti, on ensiarvoisen tärkeää pitää Tor-selain ajan tasalla. Päivitykset sisältävät usein turvallisuusparannuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mahdollisilta uhilta.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa toimivia verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on äärimmäisen vaikeaa. Suomessa yleisimpiä piilopalveluita ovat keskustelufoorumit ja kryptomarketit.

Mikä on Sipulitie?

Sipulitie perustettiin vuoden 2023 alussa ja se on vakiinnuttanut asemansa Suomessa darknet-markettina. Sivustolla voi ostaa päihteitä käyttämällä bitcoineja tai moneroita. Marketti vaikuttaa hyvin suunnitellulta ja toteutetulta. Sivuston tarjoama maksutapa, Monero, lisää ostajien turvallisuutta entisestään, koska sen lohkoketjua ei voida seurata.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas