Portti Tsättiin

Tsatti osoite: tsattickdplsh2i2xqzlybvreiuppgoqsicmzkrotuudnk7h665ukgid.onion

Olet pian
Tsätissä

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry Tsättiin tor-selaimella

Siirry Tsättiin

Suomalaiset portit

Douppimarket

Sipulitie

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dark Fox Market

White House Market

Monopoly Market

Dread

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The Hub Foorumi

Darknet Avengers Foorumi

Suljetut sivustot

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Utopia

Coronamarket

Varalauta

Spurdomarket

Rautatieasema

Piilopuoti

Turvallinen selaaminen

Muista aina pitää Tor-selain päivitettynä ja laittaa asetuksista JavaScript pois päältä. Suositeltavaa olisi myös käyttää VPN-palvelua lisäsuojana. Tor-selain on keskeinen työkalu turvallisen ja anonymiteettiä ylläpitävän verkkoselaamisen varmistamiseksi. Jotta hyödyntäisit sitä mahdollisimman tehokkaasti, on ensiarvoisen tärkeää pitää Tor-selain ajan tasalla. Päivitykset sisältävät usein turvallisuusparannuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mahdollisilta uhilta.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa toimivia verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on äärimmäisen vaikeaa. Suomessa yleisimpiä piilopalveluita ovat keskustelufoorumit ja kryptomarketit.

Mikä on Tsätti?

Tsätissä on useita eri kanavia, kuten kaikki Suomen kaupungit. Voit siis siirtyä oman kaupunkisi kanavalle ja tutkia, mitä siellä ostetaan ja myydään. Voit myös itse ostaa tuotteita sieltä, mutta tätä varten tarvitset jonkin salatun viestimen, kuten Wickr tai Session. Tsätti toimii myös roinan (doping) käyttäjän ystävänä. Sieltä voit ostaa yleisimpiä dopingaineita, kuten anabolisia steroideja. Tsätin käyttäminen ei vaadi rekisteröintiä, joten voit suoraan aloittaa viestittelyn muiden käyttäjien kanssa.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas