Portti Dreadiin

Dread osoite: dreadytofatroptsdj6io7l3xptbet6onoyno2yv7jicoxknyazubrad.onion/d/wickrfinland

Olet pian
Dreadissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry Dreadiin tor-selaimella

Siirry Dreadiin

Suomalaiset portit

Douppimarket

Sipulitie

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dark Fox Market

White House Market

Monopoly Market

Dread

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The Hub Foorumi

Darknet Avengers Foorumi

Suljetut sivustot

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Utopia

Coronamarket

Varalauta

Spurdomarket

Rautatieasema

Piilopuoti

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Dread?

Dread on ulkomaalainen reddit-kopio (keskustelualusta), joka toimii tor-verkossa. Dreadissa on /wickrfinland alusta, jossa voi keskustella muiden suomalaisten kanssa. Torilauta.net linkittää suoraan /wickrfinland alustalle.

DDoS-suojaus

Dreadissa on hieman hankala suojaus, jotta pääsee sivustolle. Sinun pitää ilmoittaa kuvassa näkyvä kellonaika minuutin kuluessa. Kellonaika on esitetty kahdella viivalla, jonka päällä on erilaisia muotoja, jotka pitää jättää huomioimatta.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas