Portti Spurdomarkettiin

Spurdomarket osoite: zctvvg3qfgp7eohvpvedv25mm2wqwai6kraswy4ni3kj6ghe6o5nwcad.onion

Olet pian Spurdomarketissa

Jatkaaksesi sinun täytyy käyttää sipuliverkossa toimivaa selainta. Lataa siis ensin Tor Browser Bundle (Windows / Mac / Linux) tai Orbot (Android).

Siirry Spurdomarkettiin tor-selaimella

Siirry Spurdomarkettiin

Suomalaiset portit

Douppimarket

Sipulitie

Tsätti

Suomiskene

Ulkomaalaiset portit

ASAP Market

Dark Fox Market

White House Market

Monopoly Market

Dread

Flugsvamp 3.0

Cannazon

The Hub Foorumi

Darknet Avengers Foorumi

Suljetut sivustot

Sipulimarket

Suomilauta

Torichat

Utopia

Coronamarket

Varalauta

Spurdomarket

Rautatieasema

Piilopuoti

Tärkeä lainopillinen huomautus

Tällä julkisen verkon palvelimella sijaitsee vain tämä yksittäinen, laillinen html-tiedosto. Varsinainen sivusto sijaitsee aivan jossain muualla. Tämä palvelin ei ylläpidä mitään laitonta materiaalia.

Tietoa piilopalveluista

Piilopalvelut ovat Tor-verkossa pyöriviä verkkosivustoja. Tor-verkon ansiosta kyseisten verkkosivustojen ja niiden käyttäjien fyysisen sijainnin selvittäminen on erittäin vaikeaa. Suomessa yleisimmät piilopalvelut ovat keskustelualustoja ja kryptomarketteja.

Mikä on Spurdomarket?

Spurdomarket on suomalainen Tor-verkossa toimiva kauppapaikka. Spurdomarket on perustettu vuoden 2020 lopussa sipulimarketin sulkeutumisen jälkeen. Marketti on suomessa ensimmäinen, joka on ottanut käyttöönsä moneron maksutavaksi. Monero on yksityisyyden kannalta huomattavasti parempi vaihtoehto, kuin bitcoin. Markettiin voi kuitenkin vielä tallettaa bitcoineina rahat, marketti sitten muuttaa bitcoinit automaattisesti moneroksi ilmoittamallaan kurssilla. Nostot marketista onnistuu vain moneroina. Kuka tahansa voi ostaa tai myydä spurdomarketissa tuotteita, joita ei voi löytää normaalin internetin puolelta, kuten päihteitä, doping-välineitä tai lääkeaineita. Spurdomarkettiin pääset rekisteröitymään tästä linkistä.
Spurdomarketin virallinen kotisivu.

Miten Spurdomarket toimii?

Spurdomarketissa tilaukset maksetaan tallettamalla etukäteen bitcoineja marketin lompakkoon. Kaikki marketin sisäiset keskustelut ja toimitusosoitteet ovat salattuja. Spurdomarketissa myydään pääasiassa huumaus- sekä lääkeaineita. Marketissa toimii useita eriä myyjiä ja myyjien luotettavuutta arvioidaan asiakaspalautteilla. Jokainen, joka on tehnyt tilauksen myyjältä pystyy antamaan joko positiivisen, neutraalin tai negatiivisen palautteen myyjästä ja palautteet tulevat näkyviin myyjän profiiliin.

Miten tilaaminen toimii?

Tee tili Spurdomarkettiin, siirrä bitcoineja tilillesi, lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja suorita tilaus. Pääosin tilaukset toimitetaan postitse, mutta osalla myyjistä on myös toimitusvaihtoehtona "maastokätkö". Eli tilaamasi tuotteet kätketään maastoon ja siitä kätköstä annetaan sitten sinulle esimerkiksi koordinaatit ja pienimuotoinen ohjeistus, että mistä kätkön löytää. Kannattaa käyttää tilauksissa escrowia eli välitiliä. Se tarkoittaa sitä, että bitcoinit siirtyy välitilille eikä suoraan myyjälle. Jos tilauksesi ei saavukaan niin voit riitauttaa tilauksen jolloin bitcoinit ei siirry myyjälle vaan tilaus menee selvitykseen. Escrowin käytössä täytyy myös muistaa merkitä tilaus vastaanotetuksi, kun se sinulle saapuu. Silloin bitcoinit siirtyy välitililtä myyjälle. Maksun vapautuksen jälkeen pystyt jättämään palautteen myyjälle. Jos tilausta ei riitauteta tai merkitä vastaanotetuksi kahden viikon sisällä siitä, kun se on merkitty lähetetyksi niin maksu vapautuu automaattisesti myyjälle.

Miten käytän ja hankin bitcoineja?

Bitcoineja voi ostaa joko netistä tai sitten käteisellä Bittimaateista. Netistä ostaessa yksinkertaisin on varmaankin Bittiraha. Sinne vain syötetään bitcoin-lompakkosi osoite ja omat tiedot ja saat sähköpostiin laskun, jonka sitten maksat ja bitcoinit siirtyy lompakkoosi. Älä käytä Tor-selainta ostaessasi bitcoineja Bittirahasta! Bittimaattien sijainnit näkee täältä. Bitcoin-lompakkona voi käyttää esimerkiksi Electrumia, jonka voi asentaa tietokoneelle. Sieltä voi sitten suoraan tulostaa tai siirtää kuvana puhelimeen QR-koodin jota näyttämällä bittiautomaatilla bitcoinit siirtyy Electrum-lompakkoosi. Electrumista on myös saatavilla sovellus android-puhelimiin Google Play-kaupasta. Electrumista voit sitten siirtää bitcoinit joko Spurdomarket-tilisi lompakkoon tai maksaa suoraan siellä tekemäsi tilauksen.

Spurdomarketissa turvallinen ostaminen

Muista aina salata osoitteesi PGP-salauksella ja tilaa vain myyjiltä joilla on paljon positiivista palautetta.

Ohjeita

PGP

Darknet marketin ostajan opas